MAATREGELEN OMTRENT HET COVID-19 VIRUS

Voorzorgsmaatregelen

  • Als je voorafgaand aan de afspraak symptomen als verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C) ervaart, dan wil ik je verzoeken om de afspraak kosteloos te annuleren. Dit kan telefonisch (06-41060741), of via whatsapp.
  • Uiteraard geldt bovenstaande ook voor mij. Mocht ik of één van mijn gezinsleden één van bovenstaande symptomen vertonen, dan zal ik zelf contact opnemen om de afspraak te annuleren.
  • Omdat handcontact bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, schudden we geen handen en zal ik je bij binnenkomst vragen om de handen te desinfecteren met desinfecterende handgel die ik je verstrek.
  • Bij binnenkomst neem ik uit voorzorg nogmaals een korte vragenlijst met je door
  • i.v. 1 december 2020 zijn mondkapjes verplicht in openbare binnenruimtes. Aangezien mijn praktijk zich aan huis bevindt, geldt dit niet voor mijn praktijk. Mondkapjes zijn aanwezig en als jij dat prettig vindt, kan ik deze gebruiken. Als jij zelf een mondkapje wilt dragen, neem er dan zelf eentje mee. 
  • De massagetafel, hoofdsteun, enkelrol, deurklinken en andere contactpunten worden na elke massage gereinigd met desinfecterende middelen. Hoezen en handdoeken worden zoals gebruikelijk na elke massage verschoond.
  • Kom op tijd, maar niet te vroeg.

Heb je nog vragen over de maatregelen, neem dan gerust op!

Contactonderzoek

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat bij één van ons een besmetting met corona wordt vastgesteld. Er wordt dan door de GGD een contactonderzoek ingesteld om te bepalen met wie de geïnfecteerde persoon allemaal contact heeft gehad. Voor mijn praktijk betekent dit dan ook de klanten die in de laatste periode in mijn praktijk zijn geweest. Indien ik zelf de contacten mag informeren over de besmetting, zal ik dat zelf doen. Als ik geacht word om contactgegevens aan te leveren, dan geef ik je naam en telefoonnummer door.